Chiller Sistemleri

Şubat 21 2016
chiller servisi,chiller onarım,chiller bakım,chiller periyodik bakım,

Chiller Sistemleri Servisi

Chiller soğutma sistemleri birçok üründe olduğu gibi belli markalar etrafında toplanmıştır. Birçok işletme tarafından tercih edilen bu markalar dünya genelinde soğutma sistemlerinde kullanılmaktadır.

chiller servis
Chiller Servisi

Chiller cihazları, sıcak havalarda rahatlamak veya işletmelerde verimli soğutma sağlamak ya da merkezi soğutma sistemlerinden yararlanmak isteyenler için idealdir. Bu cihazlar faydalı, verimli ve uzun süreli soğutma sağlar ve diğer ürünlere göre daha az enerji tüketir. Ayrıca, düzenli olarak Periyodik bakımların  yapılmasına dikkat edilerek daha uzun ve verimli olarak kullanılabilir. Chiller cihazları, soğutma ihtiyacı olan her türlü ortam için ideal bir seçenektir. Bu cihazların avantajları, enerji verimliliği, ekonomik fiyatları ve uzun ömürlü performansları ile diğer soğutma seçeneklerine göre ön planda  tercih edilir.

chiller servis
Chiller Servisi

Tercih nedenlerinden en önemlisi optimum seviyede çalıştığı zaman dahi en verimli çalışmayı gösterebilmesidir. Bu kullanıcılara hem sorunsuz hem de uzun zamanlar istenilen değerlerde soğutma sağlar.

Chiller sorunsuz bir şekilde çalışması için mutlaka işinde uzman bir ekip tarafından uygun koşullar, kurum talimatları ve yer tespiti gözetilerek montajlanmalı ve kesinlikle profesyonel bir ekip tarafından düzenli olarak bakımdan geçmelidir. Arıza halinde orijinal yedek parça sağlamak da bakım kadar önemli bir hadisedir. Aksi takdirde her makinanın yaşayacağı çalışma ve yıpranma problemlerinin yaşanabileceği unutulmamalıdır. (Soğutma gruplarında 10 yılını doldurmuş olan cihazların yıpranmadan dolayı yoğunlaşabileceğini ve fazla enerji tüketebileceğini unutmayın.) Ancak, Periyodik bakımları Profesyonel Ekip ve Chiller Teknik Servis tarafından yapılması  ve servis süreleri takip edilerek uzun yıllar verimli bir şekilde kullanılabilir. 

climaveneta servisi

Tüm bu sebeplerle üretim tesislerinde ve Konfor amaçlı kullanımlarda (Ofisler) Chiller arızaları aksamaları yaşamak istemeyenler, verimli bir soğutma amaçlayanlar, eskimiş cihazlardan dolayı yüksek enerji maliyetiyle uğraşanlar Chiller grup cihaz revizyonu gerçekleştirmeleri gerekir. Yapılan ölçümler teknolojik yenilikleri sağlayan chiller cihazların maliyetleri ve verimi % 25 – 30 gibi artırdığını göstermektedir.

Write a Reply or Comment

whatsapp
whatsapp